Politica de Livrare și Returnare pentru fosa-septica.net

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Livrare

Livrăm fose septice în toată țara. Livrarea este disponibilă pentru comenzile care depășesc valoarea de 150 de lei și este disponibilă în funcție de distanța față de depozitul nostru. Tarifele de livrare sunt calculate în funcție de distanța parcursă, iar acestea vor fi discutate cu dvs. la telefon sau prin e-mail înainte de finalizarea comenzii.

Timpul de livrare și montaj este de obicei între 1 și 5 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea produsului și de locația dvs. De asemenea, vom furniza informații de urmărire astfel încât să puteți monitoriza livrarea comenzii.

Returnare

Din cauza naturii obiectului nostru, nu putem accepta returnări odată ce fosa septica este ingropată și instalată. Rețineți că instalarea fosei septice trebuie să fie efectuată de către un profesionist autorizat, iar fosa septica trebuie să fie instalată în conformitate cu specificațiile noastre.

Garantia

Odată ce fosa septica este livrată și instalată, beneficiați de o garanție de 31 de ani. În cazul în care întâmpinați probleme cu fosa septica în timpul acestui interval de timp, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să remediem problema cât mai curând posibil.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau îngrijorări cu privire la politica noastră de livrare și returnare sau dacă aveți probleme cu comanda sau cu produsul, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.